Over ons

Zoekveld

ad

Historie en over 4U:

4U Is begin 90-er jaren onstaan is in enkele jaren tijds gegroeid tot de top-5 van Europese ICT-opleiders. Begin 2000 is het oorspronkelijke bedrijf overgenomen door LANdis dat in mei 2002 failliet ging. Uit die boedel is 4U terug-overgenomen en richt zich sindsdien op het fenomeen e-Learning in alle facetten.

Oprichter Gert Bras staat nog altijd aan het roer met naast zich tal van specialisten op deelgebieden van e-Learning. Denk hierbij aan hosting, LMS, productie, multi-media producties, design en ontwerp, tekst-editing, didaktiek enzovoorts.

Vanuit al deze disciplines is een nieuw werkveld ontstaan waarbij e-Learning wordt ingezet als marketingtool. Zo e-Learning al multi-disciplinair was komt er met deze benadering ook een marketing en creatieve kant bij.

Met de presentatie van “EduCommerce” als item op de e-commerce dagen in de Jaarbeurs op 23 en 24april 2013 wordt deze dicipline standaard opgenomen in het werkveld van 4U Training.

Tegenwoordig is 4U Training onderdeel van Mas por Menos BV, gevestigd te Amersfoort.  Mas por Menos is een internationale financiële holding met meerdere participaties en belangen. Daarnaast verleent Mas por Menos financiële en marketing diensten die in het verlengde liggen van haar overige faciliteiten.

 

Meer informatie over 4U Training kunt u krijgen via gert@4utraining.nl of via 06-511911300