WAT

Zoekveld

ad

 

Werken Aan Toekomst

eCommerce... wie kent die term nou niet? Bijna dagelijks horen we dat deze sector van webshop enorm groeit en dat 'gewone winkels' het steeds moeilijker krijgen door deze snel groeiende markt. Maar deze groei heeft ook een keerzijde...

Er zijn niet genoeg mensen voor alle vacatures en er zijn vrijwel geen opleidingen. Hier ontstaat dus een probleem voor de branche. Weinig mensen, veel vraag en een dreigende stagnering. Maar dat zijn juist kansen voor u!

Want stel nou dat u de juiste kennis heeft omdat u een goede cursus heeft gevolgd. Dan liggen de banen bijna voor het oprapen. Zeker als wij u daarmee helpen. En als je na enige tijd ook nog eens ervaring hebt opgebouwd dan stijgen de kansen op een goede baan en dito salaris navenant!

Maar je moet ergens beginnen... Daarom hebben we een voorstel voor je. Wij beginnen met een basis-cursus voor eMarketeer (1 maand) of voor webshop Beheerder (3 maanden) en gaan je daarna bij meerdere klanten onderbrengen via een soort uitzendconstructie.

Op deze manier heb je al snel een baan, je komt bij meerdere klanten (en bouwt dus snel de nodige ervaring op) en we gaan in de tussentijd in de avonduren en via eLearning verder werken aan je kennis en vaardigheden.

Dat is ons WAT-model, Werken Aan Toekomst. Dat werkt als volgt. We investeren allebei voor een deel in jouw toekomst zodat je snel aan de slag kan. Investeren in geld, in tijd en we investeren qua energie. En omdat jij al snel aan de slag bent kunnen we een deel van onze investering terug verdienen en voor een ander deel verder investeren in jou.

Meer weten? Tja, dan zullen we in gesprek moeten gaan. Als je nu een mail stuurt naar WAT@4utraining.nl dan krijg je per kerende mail instructies over de volgende stappen.